Bryllup

Et bryllup er en dag dere vil huske for alltid, og hva er bedre enn å ha flotte bilder å se tilbake på. Etter kaken er spist opp, kjolen er solgt eller pakket bort, blomstene kastet, så har dere kun minnene og bildene igjen.

Dere vil kjenne dere selv igjen i bildene. Du vil jo ikke ha overfladiske, unaturlige og poserte bilder. Dere ønsker en fotograf som vil lage fine klassiske bilder, og ikke mer opptatt av filter og hva som er moderne. Bryllupsdagen handler om dere og deres kjærlighet, og det er min jobb å få dere til å slappe av og kose dere!

Bildene mine ønsker jeg skal vare og ha et tidløst preg. Fargebilder med klare sterke farger, som viser gleden på den spesielle dagen og de detaljene som er viktig å fange. Og sort hvit bilder med god og fin kontrast, som forsterker følelsene til brudeparet uten mye annet som distraherer.

Er dette noe som stemmer med deres ønsker? Ta gjerne kontakt, om du har spørsmål eller ønsker å booke meg som fotograf til ditt bryllup.

Priser 2021

Bryllup Anita og Jóhann 7

Heldags fotografering

Denne pakken inkluderer ca 10-12 timers fotografering av forberedelser hos frisøren eller hjemme, vielsen, bryllupsfotografering, og fotografering under selskapet.

Alle de detaljene dere har brukt flere måneder, gjerne flere år på å planlegge, de glade ansiktene på familie og venner da dere sier ja. Den utrulig gode middagen, alle de rare lekene og hvor morsomt det var å danse sammen. Og flotte bilder som dere stolt viser frem på veggene hjemme.

Inkludert får dere 400 stk høyoppløslige filer, retusjert i farge og sorthvit.

Inkludert er også en gratis kjærestefotografering med 3 filer.

10-12 timer
400 bilder
30 000,-

Halvdags fotografering

Denne pakken inkluderer ca 6 sammenhengende timers fotografering. Velg mellom:

Forberedelser + vielsen + portrettfoto
Bilder som viser sommerfuglene du har i magen når du steller deg klar til bryllupet, ansiktene til dine nærmeste når dere to sier ja. Og flotte bilder av dere to som skal i et album og pryde interiøret deres på veggen hjemme.

Vielsen + portrettfoto + begynnelsen av selskapet
Bilder som viser hvor nærvøse dere var da dere sto fremfor familien og sa ja, flotte bilder som passer perfekt inn hjemme. Og maten og alle detaljene på middagsbordet dere har brukt timesvis på å planlegge.

Inkludert får dere 250 stk høyoppløslige filer, retusjert i farge og sorthvit.

6 timer
250 bilder
24 000,-

Bryllup Elise og Eldar 9

Vielse og portrett

Denne pakken inkluderer ca 3 timers fotografering under vielse og bryllupsfotografering på location.

Smilene på de dere er glad i, og hvor godt det var å endelig få si ja. Og de store flotte bildene som passer perfekt over sofaen.

Inkludert får dere 150 stk høyoppløslige filer, retusjert i farge og sorthvit.

3 timer
100 bilder
15 000,-

*Ønskes det kun portrettfoto koster det 8 000,- og inkluderer 30 bilder

*Flere høyoppløslige filer kan kjøpes i tillegg på alle pakkene til 200kr pr.stk.
*Dere får 20% avslag på print til veggen hvis dere bestiller via meg.
*Jeg kan også hjelpe med takkekort og album.

Få tips innen bryllupsplanlegging på Sørlandet, hva du burde tenke på før bryllupet m.m.
Du kan enkelt melde deg av igen.

Noen av mine brudepar – Bryllup og kjæreste

Bryllupsfoto på Lordens i Mandal

Siren og Petter giftet seg på en værfull Aprildag, og hadde bryllupsfoto på Lordens i Mandal. De ble kjent via felles venner på ungdomsskolen, og den gode kjemien gjorde at de ble venner og tilslutt kjærester på videregående. Les mer
Se bilder og les mer

Bryllup i Harkmark, Mandal

Iselin og Daniel hadde sitt bryllup i Harkmark kirke 11 juli 2020, et år som har vist seg å bli ganske spesiell. Det var jo litt usikkerhet om bryllupet ville la seg gjennomføre Les mer
Se bilder og les mer

Bryllup på Øvrebø

En solfylt lørdag ventet en spendt brudgom kalt Erlend på sin kommende fru Silje, for de skulle ha bryllup på Øvrebø, Vest-Agder. Øvrebø Kirke be fylt av familie, venner og kjente. Det var en nydelig vielse med mye latter og tårer. Les mer
Se bilder og les mer

Ta kontakt her

Bryllupsfotografering

Her er en artikkel om hvorfor man bør velge en profesjonell fotograf.