Bryllup i Harkmark, Mandal

Iselin og Daniel hadde sitt bryllup i Harkmark kirke 11 juli 2020, et år som har vist seg å bli ganske spesiell. Det var jo litt usikkerhet om bryllupet ville la seg gjennomføre på grunn av Covid 19, og de strenge reglene. Men heldigvis ble det bryllup! På en nydelig solfylt og varm julidag.

Ut på lokasjon i Harkmark

Etter at Iselin og Daniel hadde sakt sitt ja til hverandre, tok de en kjøretur i en nabos splitter nye traktor! Fikk høre at det såklart var aircondition og kjøleskap i traktoren. Men vi skulle bare kjøre i ca 3 minutter til neste lokasjon. Det var ikke få biler som ble med på den trange grusveien. Forloverene og brudesvenn og brudepiker ble også med.

 

Etter å ha sendt bort alle unntatt selve brudeparet (og meg da selvfølgelig), fikk vi tid til å tulle litt. Eller, det er vel meg som tuller mest. Vi måtte såklart ta litt bilder sammen med traktoren:

Fikk brudeparet til å stige ned i ei myr og inn i mellom trær, mens jeg la meg ned på bakken. Ble heldigvis ingen flottbit. Et så utrulig hyggelig brudepar, som ble med på alt jeg ba om! 

Tusen takk til Iselin og Daniel for en veldig gøy fotografering, og for at dere valgte meg som fotograf til deres bryllup i Harkmark.

Frisør: Marie Terese Finsådal hos Salong 2000
Brudebukett: Floriss Mandal
Kjole: Drømmekjolen Brudesalong

For å se flere brudepar jeg har fotografer trykk her.