Bryllup på Øvrebø

Posted on

En solfylt lørdag ventet en spendt brudgom kalt Erlend på sin kommende fru Silje, for de skulle ha bryllup på Øvrebø, Vest-Agder. Øvrebø Kirke be fylt av familie, venner og kjente. Det var en nydelig vielse med mye latter og tårer.

Etter vielsen ventet alle spendt på den flotte transporten brudeparet og forloverne skulle ha til bryllupslokalet ved gården til bruden. Med sneipen i munnen kommer brudens far kjørende med en rød liten traktor. De gjør det litt annerledes på bygda, noe som er så gøy å se for meg som også kommer fra ei bygd. Den lille traktoren humpet sin vei med brudeparet og forloverne i skuffa bak på, opp en liten vei til gården på Øvrebø.

Det ble fotografert sammen med den flotte traktoren, hesten til bruden og parets lille hund. Vi måtte passe godt på hvor man trøkket, siden vi gikk på området som hestene beitet på. Hesten var blant annet veldig interessert i hvordan buketten smakte, men det ble heldigvis ingen smaksprøve der. Det var en bryllupsfotografering i strålende sol og med masse latter og smil. Håper at det ikke er siste gang jeg fotograferer et bryllup på Øvrebø.

Ønsker du å se flere bilde fra bryllup jeg har fotografert, trykk her.