Personvernerklæring

Personvernerklæring for Fotograf Elida Åsland

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Elida Åsland sine nettsteder. Fotograf Elida Åsland er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: www.fotografelida.com

Personopplysninger som behandles

Fotograf Elida Åsland samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn

Hvordan informasjon innhentes?

Fotograf Elida Åsland samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne sende relevant informasjon

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.fotografelida.com lagres i Google mail fotografelida@gmail.com

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Fotograf Elida Åsland på fotografelida@gmail.com

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Fotograf Elida Åsland kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Fotograf Elida Åsland.

Samtykke

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Fotograf Elida Åsland ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Cookies

Innhentes for å forstå bruken av nettstedet samles det inn informasjon om IP-adresse ved besøk av nettstedet. Informasjonen blir brukt i Google Analytics.

Privacy Policy

 

Innsamling av kundedata

Fotograf Elida Åsland bruker egne kontrakter for å samle inn informasjon for å lage fakturaer, og for å vite hvilken type fotografering gjelder for kundene, og annen informasjon som er nødvendig for å opprettholde kundeforholdet.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Adresse
  • Telefon nummer
  • Type oppdrag
  • Navn og alder på personer som skal fotograferes

Annen informasjon som blir lagret:

Kundens bestillinger lagres, for å holde statistikk over salg, og for å holde orden på hvilke type produkter som blir bestilt for framtidig bestillinger.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen lagres på Fotograf Elida Åsland sine harddisker. Og blir tatt backup av eksterne harddisker.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Fotograf Elida Åsland bruker underleverandører til å ta backup av filer. Jottacloud, et norsk firma, brukes av Fotograf Elida Åsland.

Se Jottaclouds personvernerklæring her: https://www.jottacloud.com/nb/privacy.html

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Fotograf Elida Åsland på fotografelida@gmail.com

Kontaktinformasjon

Fotograf Elida Åsland/ Elida Åsland, fotografelida@gmail.com