Mor og datter foto i Kristiansand

Hanne fylte år, og da ville venninnen Elisabeth gjerne gi en spesiell gave. Hun fikk var en fotografering sammen med datteren sin. Det ble en mor og datter foto i Kristiansand, samt en liten fotoshoot av venninnene med døtrene deres.

Det var en skikkelig kald og blåsete dag, sent på høsten. Vi var heldige å få fotografert i flotte høstfarger, rett før det første snøfallet og før frosten slo til.

Vi begynte fotograferingen rett med havet, ikke langt unna Christiansholm festning i Kristiansand.

Strandprominaden

Det er et lite bygg helt i enden av Kirkegata ved Strandprominaden som har så fin maling på, i mønster som minner litt om bunad eller strikkemønster.

SLOW BRIDGE

Turen gikk videre til den flotte broen med kunstprosjektet “SLOW BRIDGE”. Et barnekunstprosjekt etablert i Kristiansand i 2015. Over 5000 barn deltok i prosjektet. Hvert speil på veggen er blitt malt av barn i Kristiansand.

Det var en utrulig koselig og morsom fotografering, en jeg håper jeg får flere av. De var flinke til å holde humøret oppe, selv om det var 6 varmegrader og en del vind. Etter fotograferingen skulle venninnene videre på kafe for å varme seg med noe varm drikke. Da anbefalte jeg min favoritt kafe i Kristiansand, Kjerstis kjøkken, en fin liten kafe i Skippergada.

Hvis du ønsker å se flere av mine fotograferinger i Kristiansand, klikk her.