4 viktige førsteinntrykk for din bedrift

Psykiater Agne Steine på hennes kontor i Søgne

Hva gir et godt førsteinntrykk, hva kan stoppe noen i å ta kontakt med din bedrift og hva kan gjøre at du ikke virker profesjonell?

Har du bedrift er det flere punkt som er viktige for at du gir potensielle kunder et godt førsteinntrykk:

Nettsiden:

En side som er oversiktlig, lett å bruke, svarer på potensielle spørsmål, og som funker bra på mobil. Har du en gammel og rotete nettside er det nok med 1 sekund før noen klikker rett ut av siden din.

Prislisten din burde være lett tilgjengelig. Hvis kunden ikke finner den raskt, går de gjerne videre til neste nettside. Det er faktisk lovpålagt å oppgi prisene for norske bedrifter. Klikk her for å lese lovbestemmelsene.

Ønsker du å oppdatere nettsiden din eller har du ikke nettside, så kan jeg hjelpe deg med det. Klikk her for å lese om mine tjenester for bedrifter.

Profesjonelle bilder av deg selv:

Det viser at du er villig til å bruke litt tid på å framstå profesjonell, viser deg fra din beste side, og fenger oppmerksomheten.

Om du trenger nye bilder så kan jeg pakke bilen med studioutstyr og komme til deg eller en location for å fotografere. Klikk her for å lese om mine tjenester for bedrifter.

førsteinntrykk er viktige, her med bilde av Agne Steine
Psykiater Agne Steine

At bedriften svarer:

Har noen kommentert på noe du har delt på sosiale medier eller på nettsiden, og du ikke har svart? Da kan det virke som om du ikke bryr deg, eller ikke prioriterer dine kunder.

Hvis noen bruker tid på din bedrift, bruk tid tilbake. Det er lurt å ha varsel på mobilen, slik at hvis det kommer kommentarer så ser du de med en gang.

Hva kundene sier:

Gode anmeldelser fra tidligere kunder kan være det som vekker tillit og gjør at de tar steget med å kontakte din bedrift.

Har du fått en negativ anmeldelse eller kommentar, er det viktig å svare saklig og ordentlig. Husk at alle kan se det.