Elida gjør rare ting på badet

Jeg har hatt et prosjekt som jeg har kalt “Elida gjør rare ting på badet”. Hvor jeg har utfordret meg selv i å være mest mulig kreativ og rar. 

Jeg ville ha et litt praktisk prosjekt med å ha samme location hver gang, og da var badet litt interessant. Og det høres ekstra merkelig ut, og det var nemlig det jeg var ute etter.

Her er bilde nr 1 i serien:

Rare ting

Det er forresten veldig vanskelig å dekke seg selv med våt avispapir, siden sidene går i oppløsning når man beveger seg. Fikk hjelp av kjæresten på den øverste delen av kroppen. Og ja, det er meg i dusjen altså.

Bilde nr 2:

Rare ting

Jeg slenger med noen “behind the scenes”, slik at du kan se hvordan jeg jobber. Jeg har trådløs selvutløser, slik at jeg bare trykker en knapp, så tar jeg bilde og blitsen fyrer av. (Beklager rotet på badet, men det er faktisk badet som vi bruker til vanlig).

2016-06-13 14.13.09

2016-06-13 14.13.05

Det er ikke bare bare å stå i en grøftekant å plukke tusenfryd blomster når man er veldig allergisk mot gress. Jeg hadde tenkt å plukke flere, men måtte avbryte pga allergi.

Bilde nr. 3

Bilde nr. 4

Dette røde bildet føler jeg virkelig klarte å utfordre meg selv. Det klarte å bli rarere enn jeg trudde jeg kunne få til, og det var utrulig morsomt å holde på med!

Disse bildene på badet er det mye arbeid på forhånd, noe som jeg synes er gøy. Jeg prøver å gjøre mest mulig i kamera, slik at når jeg først tar bildet, så er det bare litt redigering som skal til.

Så er spørsmålet om serien er ferdig? Vi får se…